GYMNÁZIUM
MILEVSKO

Gymnázium, Milevsko, Masarykova 183

Fotografie

Oktáva 2003 - 2011

Další články

Mexičané v Milevsku


30.11.2011

V pátek 18.11. patřil Dům kultury po celý večer oktávě milevského gymnázia, do stavu maturantského zde totiž bylo slavnostně pasováno všech 29 studentů z Milevska, Písku i okolí. Šerpou nás ozdobila a velkou oporou nám byla naše třídní učitelka Mgr. Jana Slámová, popřát hezkou zábavu přišel i ředitel Mgr. Evžen Jiroušek. Tématem plesu bylo daleké Mexiko zvolené pro svou veselost, barevnost a rytmus, proto maturanti během večera použili mnoho mexických rekvizit, jako jsou sombrera, ponča či kaktusy.


Nápaditým tanečním nástupem absolventi rozproudili celý sál a tato atmosféra se nesla přes přednes mexické písně ve 22 hodin, půlnoční překvapení, které roztančilo všechny přítomné, až po diskotéku do časných ranních hodin. Ples uváděl skvělý moderátor Roman Anděl, který svým šarmem a vtipem dokázal udržet pozornost každého posluchače.

Lidé tančili, nosili si výhry z bohaté tomboly, pročítali maturitní noviny či přihazovali do dražby dortu. Po celý večer zněl sálem zpěv doprovázený kapelou Blue Band a smích dokazující, že se ples velice vydařil.

Magdalena Kabíčková

oktáva GM