GYMNÁZIUM
MILEVSKO

Gymnázium, Milevsko, Masarykova 183

Další články

Pavla Vondráška o víkendu čeká republikové finále


19.6.2013

Od pátku 21. do neděle 23. června 2013 proběhne na již tradičním místě - ve vzdělávacím a rekreačním zařízení Duncan v Janských Lázních (Krkonoše) - ústřední kolo Soutěže v programování. Jak už jsme vás informovali, Pavel Vondrášek (dnes již absolvent - oktáva 2013) postoupil jako "druhý nasazený" v kategorii tvorba www stránek. Seznam účastníků je k dispozici zde.


Milevské noviny informovaly čtenáře ve středu 19. června 2013 v čísle 25 na str. 6 v článku:

Pavel Vondrášek opět nejlepší v kraji

Student oktávy Gymnázia Milevsko Pavel Vondrášek obhájil své loňské prvenství v krajskémkole soutěže v programování v kategorii užití aplikačního software – tvorba www stránek. Byl nejlepší z pěti účastníků soutěže v Českých Budějovicích a svým výsledkem v soutěži výrazně předčil druhého v pořadí Petra Le ze SPŠ a VOŠ Písek.

Červnové celostátní kolo, které se bude již tradičně koná v Janských Lázních, tím měl Pavel Vondrášek prakticky jisté, protože v nominačním pořadí účastníků ze všech krajů České republikyobsadil dosažením 119 bodů 2. místo jen o bod za Petrem Sochou ze SPŠSE a VOŠ Liberec,jehož 120 bodů představuje maximálně možný počet.

Přejeme Pavlovi, který se milevským gymnáziem loučí maturitou, aby jeho letošní výsledek v celostátním kole byl ještě lepší než loňský.

Ing. Jiří Školník