GYMNÁZIUM
MILEVSKO

Gymnázium, Milevsko, Masarykova 183

Galerie

Další články

Magický (p)les 4. A podruhé


16.12.2015

Nadpis této zprávy je zároveň nadpisem novinového článku, který otiskly MN ve středu 16. prosince 2015. Přinášíme jej v nezměněné podobě.

První ze dvou letošních maturitních tříd milevského gymnázia uspořádala svůj maturitní ples v pátek 4. prosince 2015. V Domě kultury v Milevsku proběhl večer plný magie, zábavy, tance i překvapení. Ve 20.00 zahájili vyšňoření maturanti ples slavnostním a netradičním nástupem, jejich taneční kreace rozesmály všechny hosty.


Následovalo magické maturitní video, které zvedlo ze židlí všechny zúčastněné. A ti, co neseděli, hlasitě jásali a 4. A odměnili bouřlivým potleskem. Slavnostní šerpování i celý večer doprovázel slovem moderátor Jiří Gruntorád, který pobavil hosty fakty o maturantech. Ani to se neobešlo bezbouřlivého potlesku. Samozřejmě nechyběly ani proslovy zástupcůmaturitního ročníku, třídního učitele a ředitele školy.Po společném přípitku a tradičním sbírání "drobáků" pro štěstí následovala sóla s učiteli a rodiči. K tanci a poslechu hrála milevská kapela Elizabeth. Obrovský aplaus sklidilo vystoupení taneční skupiny EFK, kde se představily i čtyři maturantky. Zajímavý program večera doplnila písecká skupina Five Fellas. Skupinka chlapců silové gymnastiky se zúčastnila letošní talentové soutěže ČS má talent,kde se dostala do výběrových kol - to vše nám dokázali i v DK! Hlavně ženská část publika jásala jako oživot.

Pokud jste během páteční noci měli pocit, že se v Milevsku právě odehrává intenzivní stěhování, nebyli jste daleko od pravdy. Směrem od stánku kultury si návštěvníci v oblecích odnášeli třeba pytel brambor, někdo poukaz na zbrusu novou postel, jiný zase tablet. Byli to ti nejúspěšnější v tradiční soutěži o ceny. Nálada houstla a atmosféra byla čím dál více magická. Přišla půlnoc a s ní i půlnoční překvapení. Sál ovládly létající víly, které měly připravený taneček na hudbu z filmu Petr Pan. Po ukončení plesu v ranních hodinách se mnozí ze zúčastněných vydali na after party do Relaxu.

Celý ples se vydařil, všichni si ho moc užili. Za třídu 4. A bychom chtěli poděkovat všem sponzorům, rodičům, učitelskému sboru, ale také vám, co jste nás přišli podpořit a užit si to s námi. Nic tímto nekončí, slavit a radovat se budeme na dalším maturitním plese milevského gymnázia, tentokrát paralelní třídy oktávy 29. 1. 2016.

Studentky 4. A