GYMNÁZIUM
MILEVSKO

Gymnázium, Milevsko, Masarykova 183

Galerie

Další články

pIšQworky 2014


12.11.2014

pIšQworky

Čtyři naše týmy se zúčastnily oblastního kola soutěže pIšQworky, které se konalo v Písku na ZŠ Josefa Kajetána Tyla 12. listopadu 2014. Bylo to týmy:

NWM - prima

Pecínci - sekunda

Co?Co - 3.A

Into the FRIDGE - oktáva

Celkem se turnaje zúčastnilo 15 týmů. Z našich týmů poustoupili z druhého místa ve skupině pouze primáni. Ve čtvrtfinále však byli vyřazení pozdějším bronzovým týmem. Ostatní týmy skončily na na 5. až 15. místě. Děkujeme všem našim soutěžícím za reprezentaci školy.

Zde je pořadí na prvních třech (postupových) místech:

PořadíTýmŠkola
1. ALFA Střední rybářská škola a VOŠ vodního hospodřství a ekologie, Vodňany, Zátiší 480
2. TOP GP Gymnázium, Písek Komenského 89
3. CREWTA

OA a JŠ s právem SJZ, Písek Čelakovského 200


O turnaji organizátor na svých webových stránkých mj. píše:

ALFA si ulovila první místo na ZŠ Písek

Jan Šebek, 12.11.2014

"Středa - pIšQworky třeba!" Toto zaznělo na posledním turnaji pro Jižní Čechy na Základní škole J. K. Tyla v Písku. Z patnácti týmů postoupily na krajský turnaj první tři. Pohár si odnesl tým ALFA.

Na devátou hodinu ranní se sešlo všech patnáct do pIšQworek zamilovaných týmů z Písecka. V nádherné aule místní základní školy začal poslední turnaj v Jižních Čechách krátkou prezentací, kde byly vysvětlena pravidla, herní systém a postupový klíč. Po rozlosování do čtyř skupin bylo před námi 21 zápasů, které rozhodly o postupu osmi týmů do vyřazovacích bojů.

Ve čtvrtfinále se odehrával bratrský souboj týmů ALFA a BETA ze Střední rybářské školy a VOŠ vodního hospodářství a ekologie Vodňany. Tyto týmy se takto v prvním vyřazovacím kole setkaly už podruhé za sebou. Bohužel, si opět neohlídaly nasazení do pavouka, a tak jeden z nich musel domů.

Do finále a jistotu krajského turnaje si zajistily TOP GP a ALFA. O poslední postupové místo se střetly bratrské týmy Ctiradové a CREWTA.


Dále přinášíme výběr z fotografií organizátora. Další fotografie sdílíme na našem profilu na Facebooku.