GYMNÁZIUM
MILEVSKO

Gymnázium, Milevsko, Masarykova 183

Fotografie

Plakát soutěže Brloh

Další články

Soutěž BRněnská LOgická Hra (Brloh)


31.10.2014

Logo soutěže Brloph

Tři naše týmy - jeden z primy a dva ze sekundy - se zapojily do hry Brloh. Organizátor, kterým je Masarykova univerzita v Brně, o své soutěži uvádí (citujeme - upraveno):

Letos proběhne pátý ročník internetové týmové soutěže, která je určena pro týmy tvořené žáky základních škol a žáky odpovídajících ročníků nižších gymnázií. Každý tým smí mít nejvýše čtyři členy. Týmy je možné registrovat na webových stránkách brloh.math.muni.cz až do 3. 11. 2014, kdy startuje první internetové kolo. Soutěž bude mít tři semifinálová kola, malé internetové finále a velké finále. Každý týden, počínaje 3. listopadem, zveřejní pořadatel na na svých webových stránkách brloh.math.muni.cz zadání 10 logických úloh. Po zaregistrování budou žáci vkládat odpovědi přímo web soutěže. Do malého finále postoupí každý tým, který vyluští v každém kole alespoň 6 úloh, případně 20 a více úloh celkem. Do velkého finále pak postoupí 7 nejlepších týmů ze základních škol a 7 nejlepších týmů z gymnázií. Velké finále se uskuteční v úterý 9. prosince v Brně na půdě Gymnázia tř. Kpt. Jaroše. Pro nejlepší týmy jsou připraveny zajímavé hodnotné ceny.


Soutěž na naší škole organizují učitelky matematiky Mgr. Lucie Mrázková a Mgr. Svatava Pokorná ve spolupráci s učitelem informatiky. Přejeme našim soutěžícím hodně úspěchů ve hře. Samozřejmě, že vás budeme o všem informovat.