GYMNÁZIUM
MILEVSKO

Gymnázium, Milevsko, Masarykova 183

Galerie

Plakát soutěže - kluk Plakát soutěže - holka

Další články

pIšQworky startují již pošesté


19.9.2013

pIšQworky jsou týmovým mistrovstvím škol v logické hře piškvorky. Zahrát si může každý středoškolák, osmák či deváťák. Hru piškvorky zná skoro každý. K hraní je potřeba jenom papír, tužka a bystrá mysl. A právě to dělá soutěž pIšQworky jednoduchou a přístupnou úplně všem bez ohledu na věk, pohlaví či známky.

pIšQworky se za svých pět let existence staly učiteli vyhledávanou a studenty milovanou soutěží. Posuďte sami: Minulý rok hrálo pIšQworky neuvěřitelných 27000 studentů z 516 škol po celé České republice a také na Slovensku.

XO jsou všude. Buď XO!

Zdroj: web orgranizátora soutěže www.pisqworky.cz


Naše škola se zapojí do již 6. ročníku mistrovství škol v piškvorkách – pIšQworky 2013.

Pravidla jsou jednoduchá: Vyhrát může každý, kdo poskládá pět koleček či pět křížků do jedné řady dřív, než se to podaří soupeři! Na každém turnaji v celé České republice na vítězné týmy čekají dárky a zajímavé ceny v celkové hodnotě milion korun. Kromě toho poznáte nové nadšence do piškvorek, holky kluky a kluci holky a kdo ví, třeba přeskočí jiskra! Každý účastník navíc dostane originální fix liner Centropen s logem soutěže pIšQworky – kluci modrý a holky červený.

Ti nejlepší ze školního kola, kteří vytvoří pětičlenné týmy, mohou naši školu reprezentovat v oblastním kole a v případě úspěchu i v krajském a finálovém kole. To se uskuteční na konci listopadu v Brně. Hlavní cenou je adrenalinové odpoledne dle vlastního výběru (terénní koloběžka, obří houpačka, bungee trampolína a mnohem víc).

Přihlášky podávejte u ing. Jiřího Školníka.

Bližší informace o celé soutěži najdete na http://www.pisqworky.cz

Soutěž pIšQworky pořádá občanské sdružení Student Cyber Games (http://www.scg.cz).