GYMNÁZIUM
MILEVSKO

Gymnázium, Milevsko, Masarykova 183

Fotografie

Leták LO 2013

Další články

Logická olympiáda 2013


3.9.2013

Už tady máme zase nový ročník soutěže Logická olympiáda, ve které se našim soutěžím dosud vždy dařilo.

Každý soutěžící se musí registrovat na www.logickaolympiada.cz. Pouze pod svým emailem, který slouží jako unikátní přihlašovací jméno totiž může vyplnit online test nominačního kola. Registrace soutěžících z minulých let nejsou platné!

Registrace soutěžících probíhá od 1. srpna do 30. zář í 2013.


Rádi bychom požádali především rodiče dětí mladších 15 let o spolupráci a pomoc s registrací, protože je potřeba, aby rodič, či případně jiný zákonný zástupce, souhlasil se zpracováním osobních údajů dětí pro účely soutěže. V období registrace probíhá na stránkách www.logickaolympiada.cz také korespondenční soutěž, ve které jsou zveřejněny tři úlohy jako ochutnávka soutěže. Z účastníků, kteří správně vyřeší alespoň dvě ze tří úloh, vylosuje pořadatel vítěze deskové hry a hlavolamů.

Logická olympiáda probíhá ve třech kolech.

Nominační kolo bude opět online – soutěžící se mohou připojit ve škole, doma, v knihovnách, zkrátka kdekoliv. Nominační kolo prokategorii:

B: žáci druhého stupně ZŠ proběhne ve dnech 8. – 14. října 2013

C: studenti SŠ proběhne ve dnech 15. – 21. října 2013

Krajská kola se uskuteční v pátek 8. listopadu 2013 v krajských městech a nejúspěšnější řešitelé postoupí do celorepublikového finále, které se bude konat 25. listopadu 2013 v Míčovně Pražského hradu.


Výsledky naší školy v krajském kole v roce 2012

Výsledky školního nominačního kola v roce 2012