GYMNÁZIUM
MILEVSKO

Gymnázium, Milevsko, Masarykova 183

Fotografie

Další články

Evropská soutěž Banky v akci pro nás skončila těsně před branami finále (aktualizováno)


28.4.2013

Čtyři týmy z naší školy v simulační hře Banky v akci se v evropském měřítku neztratily. Postupně prošly prvním, druhým i třetím kolem. Bohužel třetí kolo, ve kterém soutěžilo v osmi skupinách celkem 64 týmů o osm míst v evropském finále, bylo pro nás konečnou.


Z naší skupiny, ve které kromě našich byly i další 4 týmy z České republiky, s největší pravděpodobnosti postoupí tým Panda Bank. Naši soutěžící se pak zařadili za vítězný tým, patří nám 2. až 5. místo ve skupině.

Postupující do finále budou oznámeni nejpozději 6. května. Našim soutěžícím Danielu Kotherovi, Pavlu Dostálovi, Denisu Řeháčkovi, Vítu Kolčabovi (všichni 3.A), Pavlu V. Hrdinovi, Petru Hrychovi, Václavu Homolovi, Jakubu Csandovi (všichni sexta) děkujeme za reprezentaci školy.

Ještě před avizovaným termínem 6. května pořadatel vyhlásil postupující do finále. Výsledky v našem třetím regionu jsou poněkud překvapující. Z naší 5. "české" skupiny nepostupuje nikdo, tedy ani ne vítěz skupiny tým Panda Bank. Oba reprezentanti našeho 3. reginu vzešly ze 6. "slovensko-italské" skupiny. Jsou to: OA-Bank (Slovensko) a jdeere (Itálie).

Konečné výsledky našich týmů ze 3. kola naleznete v tomto článku.

Celkové výsledky 3. kola i s postupujícími za všechny regiony naleznete v tomto pdf dokumentu.