GYMNÁZIUM
MILEVSKO

Gymnázium, Milevsko, Masarykova 183

Galerie

Graf č. 1: Celkové počty na škole

Další články

Ohlédnutí za letošním 'bobrem'


9.12.2014

Bobřík informatiky

V úterý 9. prosince 2014 se v ředitelně školy konala malá slavnost, na které byli oceněni nejlepší soutěžící z naší školy z letošního již 7. ročníku soutěže Bobřík informatiky. Matouš Čunát obsadil 1. místo v republice v kategorii Senior. Jakub Csanda skončil třetí ve stejné kategorii. Z pověření organizátorů jim koordinátor soutěže na naší škole předal diplomy. Výborné výsledky ocenil i ing. Pavel Bolek ze společnostil KOMPAS Milevsko s r. o., který jim předal věcné ceny.

Jako třetí student se zúčastnil setkání Petr Hrych, který je ve třídě oktáva 2014/2015 spolužákem obou jmenovaných. Petr byl minulosti rovněž 1. v republice, ještě však v kategorii Junior. Naše oktáva společně se septimou absolvovala všech sedm dosavadních ročníků soutěže. Proto také současně byly vzpomenuty nejen letošní úspěchy, ale i pozoruhodné výsledky v minulosti, kdy např. Jakub Csanda byl 2. v republice v loňském ročníku. Jmenujeme jen tyto tři, ale úspěšní v uplynulých ročnícíh soutěže byli i další jejich spolužáci.


Připravujeme i podrobný rozbor výsledků soutěže na naší škole a srovnání s našich výsledků s celostátními. Zde budeme vše publikovat.