GYMNÁZIUM
MILEVSKO

Gymnázium, Milevsko, Masarykova 183

Fotografie

Leták projektu

Další články

Kraje pro bezpečný internet


2.10.2014

Jihočeský kraj

Naše škola se zapojila do projektu "Kraje pro bezpečný internet". Informace o projektu citujeme z dopisu odboru školství mládeže a tělovýchovy Jihočeského kraje:

Jihočeský kraj se Usnesením Rady kraje ze dne 14. 8. 2014 zapojil do projektu „Kraje pro bezpečný internet“. Projekt je podporován a schválen Radou Asociace krajů České republiky. Je zaměřen především na žáky základních, středních a vyšších odborných škol, pedagogy a rodiče žáků. Cílem projektu je prevence rizikového chování na internetu, bezpečné využívání sociálních sítí a informačních technologií obecně.

V rámci tohoto projektu jsou připraveny edukační materiály, především plakát určený k vytištění a vyvěšení v každé třídě základních a středních škol, dále pak e-learningové kurzy a soutěžní kvíz pro žáky, kde je možné vyhrát atraktivní ceny od hlavního partnera projektu společnosti MICROSOFT s.r.o.

Kvíz a e-earningové kurzy jsou dostupné na www.kpbi.cz


Soutěž bude probíhat od 1. září 2014 do 15. listopadu 2014, její pravidla naleznete na internetových stránkách projektu www.kpbi.cz. Vyhlášení výsledků soutěže, předání věcných cen žákům a finančních darů školám se uskuteční během listopadu / prosince 2014 v prostorách Krajského úřadu Jihočeského kraje za účasti představitelů Jihočeského kraje a zástupců společnosti MICROSOFT s.r.o.