GYMNÁZIUM
MILEVSKO

Gymnázium, Milevsko, Masarykova 183

Galerie

Další články

Vyhodnocení soutěže Bobřík informatiky 2013


21.12.2013

Dne 18. 12. 2013 organizátor soutěže Bobřík informatiky, kterým je Katedra informatiky Pedagogické fakulty Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích, rozeslal účastníkům ze všech kategorií, kteří se umístili v 1. - 3. pořadí soutěže, diplomy a drobné ceny: přívěsky s logem soutěže a nápisem Vítěz národního kola (za 1. pořadí), kanadskou minci s vyobrazeným bobrem (za 2. - 3. pořadí). Takto odaroval celkem 148 soutěžících. Školám, které dlouhodobě pořádají soutěž Bobřík informatiky, poděkoval posláním diplomu školnímu koordinátorovi.


Naše škola obdržela diplom za 2. místo v kategorii Senior pro Jakuba Csandu, diplom pro naši školu a dvě kanadské mince s bobrem.

Jakub Csanda svým letošním 2. místem navázal na svého spolužáka ze septimy Petra Hrycha, který loni zvítězil v kategorii Junior.¨

Ocenění "Bobří škola", které naše gymnázium obdrželo za účast ve všech dosavadních šesti ročnících soutěže, je hlavně zásluhou žáků a studentů školy, kteří přestože se soutěže účastní v rámci výuky informatiky, přistupují k soutěžení velmi odpovědně, a mnozí soutěžící dosahují i pozoruhodných výsledků.

O letošním ročníku jsme psali v článku:

Bobřík informatiky 2013