GYMNÁZIUM
MILEVSKO

Gymnázium, Milevsko, Masarykova 183

Fotografie

Další články

Alma mater milevských gymnazistů slaví šedesátiny


20.10.2013

Měla už být dávno v důchodu. Tolik dětí, co má, by se najednou nevešlo ani do té největší porodnice. Ročně několik desítek novorozenců! Nevěříte?


Tak se přijďte sami přesvědčit. Ve čtvrtek 7. 11. se konají oslavy 60. výročí narození naší matičky školy – Gymnázia Milevsko, které zahrnují i několik akcí pro veřejnost. Pokud se chcete podívat, jak zachovale dnes vypadá samotná kolébka milevských studentů, važte mezi 13.00 a 17.OO cestu do budovy školy v Masarykově ulici, kde proběhne den otevřených dveří pro bývalé studenty, profesory, ale i všechny Milevšťáky, kteří si chtějí zavzpomínat na zlaté časy svého mládí. V 18.00 odstartuje pak v Domě kultury školní akademie, kde se my, současní studenti školy, představíme jako muzikanti, zpěváci, herci i moderátoři. A jestli samotný den oslav nestihnete, máte šanci ještě v pátek 8. listopadu, kdy proběhne další den otevřených dveří, tentokrát ovšem určený především zájemcům o studium u nás v příštím školním roce.

Neváhejte tedy, popadněte manžela, manželku, děti nebo své přátele a přijďte s námi slavit. Už teď se na Vaši návštěvu těšíme!

Nina Radostová, studentka 4. A Gymnázia Milevska